Nakon igre sa Sappom, Štrucl odlazi u American Top Team

K1 / Boks 24.04.2012 19:27h Autor:

Kujundžić VS Štrucl

Najbolji slovenski K-1 borac u teškoj kategoriji, kako su ga prije nekoliko dana najavili pred prepunim tribinama hale Tivoli u Ljubljani prije meča protiv Bob Sappa, Rok Štrucl, uskoro odlazi u SAD.

Štrucl je u studenom sudačkom odlukom nakon dodatne runde porazio jednog od boljih hrvatskih K-1 boraca Mladena Kujundžića, protekle nedjelje poigrao se s Bob Sappom, a kako karijera ne bi stagnirala, dogovoren je njegov odlazak u American Top Team!

Slovenski borac još je prije meča protiv Sappa najavio da će uskoro biti objavljena jedna prilično lijepa vijest vezana uz njegovu karijeru, no nije htio ništa konkretnije reći. O čemu se zapravo radi, otkrio je danas za slovenski portal fighter.si njegov trener Iztok Vorkapič.

“Još uvijek je potrebno riješiti neke tehničke detalje poput kupnje avionske karte i slično, no mogu sa sigurnošću reći kako Štrucl 6. svibnja putuje u SAD gdje će mjesec dana trenirati u American Top Teamu. Ovime se još jednom potvrdilo da se u Scorpion Gymu radi iznimno dobro, a to su prepoznali i u inozemstvu”, rekao je Vorkapič, koji osim što je prvi čovjek Scorpion Gyma, također je i predsjednik Slovenskog saveza tajlandskog boksa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI