Nokaut dana: Jedna od Overeemovih najvećih pobjeda – noć kada je srušio Harija (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.06.2016 16:00h Autor:

Badr Hari vs. Alistair Overeem

Na Staru godinu 2008. u organizaciji K-1 i Dream promocija se održala “Dynamite!! 2008” priredba. Domaćin ovog spektakularnog eventa bila je sada već legendarna Saitama Super Arena koja je tom prigodom ugostila i glavne aktere današnjeg “Nokauta dana” – Alistaira Overeema i Badra Harija.

Event u Saitami je upotpunilo 11 MMA i četiri dvoboja po K-1  pravilima, ali i K-1 KOSHIEN turnir za mlađe od 18 godina.

Hari, kao jedan od najboljih kick-boksača, te je večeri u ring ušetao u ulozi favorita protiv borca koji je u to doba ipak bio puno poznatiji u MMA krugovima, a u kickboxingu se nalazio na skromnom omjeru od dvije pobjede uz isto toliko poraza.

Na iznenađene mnogih, pa i samog Harija, “The Reem” je nakon otprilike dvije minute uvodne runde nokautirao iskusnijeg kick-boksača i time upisao jednu od najvećih pobjeda svoje borilačke karijere.

Marokansko-nizozemski borac je nakon meča izjavio da je to bio njegov posljedni nastup na Dynamite!! eventima te je još jednom potvrdio kako će se držati borbe u stojci. S ovim posljednjim je zapravo ugušio glasine prema kojima je trebao ponoviti borbu s Overeemom, ali ovoga puta po MMA pravilima.

Naglasimo i kako je do njihovog revanša došlo godinu dana kasnije, no ponovno u meču po K-1 pravilima. Tom se prigodom Hari uspio osvetiti za poraz iz 2008. godine, a do pobjede je došao tehničkim nokautom u prvoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI