Odluka je pala: Hariju zbog restorana tri mjeseca zatvora!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.11.2012 07:40h Autor:

Badr Hari

Badr Hari skupo će platiti jedan kratki odlazak u restoran na večeru u ponedjeljak. Zbog toga je odmah ponovno uhićen, a u utorak je već donijeta odluka zbog njegova takvog poteza.

Marokanski K-1 borac zbog kršenja jednog od najbitnijih sučevih uvjeta za puštanje na slobodu prošlog petka, odnosno da početak suđenje dočeka van pritvora, završio je nakon samo tri dana ponovno iza rešetaka. Mnogi su ostali u šoku zbog njegova takvog poteza s obzirom da je čak i cjelokupna javnost znala da ima zabranu posjećivanja svih tipova ugostiteljskih objekata.

No, Badr se pravda da nije bio svjestan kako takva zabrana uključuje i restorane, no to mu ipak nije previše pomoglo te je donijeta odluka o određivanju pritvora u trajanju od čak tri mjeseca. Hari će tako u njemu dočekati početak suđenja koje je najavljeno za siječanj iduće godine.

Kako saznajemo iz nizozemskih krugova, po isteku spomenuta tri mjeseca bit će održana sudska rasprava na kojoj će ponovno biti tema puštanje da se brani sa slobode, no s obzirom da će tad već vjerojatno biti u tijeku suđenje, teško je za povjerovati da će se takvo što zaista i dogoditi, pogotovo nakon posljednjih događaja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI