Overeem stiže na otvorene probe K-1 Risinga

K1 / Boks 13.07.2012 10:51h Autor:

Overeem osvojio K-1

 

 Alistair Overeem najavio je svoj dolazak na skorašnje otvorene probe koje će novi K-1 održati u SAD-u, no, naravno, dolazi samo u statusu posebnog gosta koji će ocjenjivati druge borce.

K-1 Rising unatoč crnim najavama koje su im svi prognozirali u posljednje vrijeme nakon Gloryjeve kupnje It’s Showtimea ipak nastavlja po svojem planu te ovog mjeseca održavaju otvorene probe za borce u SAD-u.

Prema trenutno dostupnim podatcima, na probe će stići čak 200-tinjak boraca koji se nadaju da se uspjeti privući pažnju čelnika organizacije Mikea Kimea i njegovih suradnika te se zahvaljujući tome izboriti za angažman.

Alistair Overeem osvojio je K-1 turnir prije dvije godine, no ostali su mu dužni veću svotu novca. Nedavno izjavio da nikad više neće s njima surađivati, no čini se da je promijenio mišljenje iz nama nepoznatih razloga s obzirom na to da je najavljen i njegov dolazak na otvorene probe.

Overeem će 19. srpnja skupa s još jednom K-1 legendom, Masatom, biti jedan od sudaca koji će procjenjivati mogućnosti boraca, a također će se borci i fanovi s njim tom prilikom moći fotografirati. K-1 je još ranije najavio da će im na otvorene probe također doći pružiti podršku  Tyrone Spong, Dewey Cooper, Mighty Mo i Rick Roufus.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI