Page za sada ostaje u profi boksu: Želi još jedan meč prije povratka u kavez

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.06.2018 11:16h Autor:

Michael Page

Velika britanska borilačka zvijezda Michael “Venom” Page je nedavno ostvario svoju drugu profesionalnu boksačku pobjedu nokautiravši Michaela Ciacha u drugoj rundi. Član Bellatorovog rostera ne planira tu stati, nego želi nastaviti niz prije nego što se vrati u kavez.

U razgovoru za MMAJunkie, “Venom” je potvrdio da će vjerojatno odraditi novi boksački meč jer dogovoriti nastup u Bellatoru nije tako jednostavno, niti brzo.

“Treba nešto vremena prije nego što možemo odraditi tu promotivnu stranu priče, treba odrediti protivnika, ima tu posla kada je u pitanju MMA”, izjavio je popularni nokauter te je dodao:

“Oni imaju plan što od mene žele. Oni su tu biznismeni i razumiju točno što je najbolji sljedeći potez. Tako da je prisutno malo više šaha, pa će vjerojatno trajati malo duže.”

Kako ne bi predugo čekao bez nastupa Page će trenutačno ostati u boksačkom ringu.

“Nadam se novom boksačkom profi meču prije nego što se vratim u kavez. Možda će se to i promijeniti jer je ovo trenutačni plan. Možda još jedan meč u kolovozu, rano u kolovozu, a onda povratak u MMA. To bi se moglo dogoditi u rujnu ili studenom. To je moj cilj”, zaključuje Page.

Posljednji put smo ovog sjajnog borca gledali na Bellatorovom dvjestotom eventu u Londonu. Tada je svladao Davita Rickelsa uv vjerojatno najboljoj predstavi čitave karijere. Bellatorv već neko vrijeme pokušava dogovoriti njegov meč protiv sunarodnjaka Paula Daleya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI