Počeo psihološki rat: – Roach poručio Floydu: Nakon Mannyja ćeš jesti samo sa žlicom!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.03.2015 10:48h Autor:

Mayweather vs. Pacquiao

Floyd Mayweather Jr. i Manny Pacquiao konačno će stati jedan nasuprot drugog u ringu 2. svibnja. Psihološki je rat već počeo, a u njega su se uključili i treneri.

Pacquiaov trener je legendarni Freddie Roach kojem verbalni obračuni idu jako dobro. Osim što njima može motivirati svog borca u mogućnosti je malo i destabilizirati suparničku stranu. Ovog se puta dodirnuo Floyda Mayweathera Sr. za kojeg je izjavio da je nervozan između rundi.

"Teško između rundi pronalazi prave riječi i prave informacije ne dopiru do borca.", rekao je Roach koji je dodao da bi Floydu bolji izbor u kutu bio njegov ujak Roger Mayweather.

"Čuo sam što je Freddie rekao za Rogera. No, on može govoriti što želi. Znamo da to govori jer je svjestan da sam ja pravi čovjek."

Ovih je dana u medijima izašla priča da je Floyd Mayweather Jr. angažirao i privatnu kuharicu koju plaća 1000 dolara po obroku.

"Nadam se da zna dobro pripremiti mekane i jušne obroke jer nakon meča s Mannyjem to će biti jedino što će Mayweather jesti.", dodao je Roach.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI