Promotor Bob Arum predložio boksača s kojim bi se McGregor trebao boriti prije Mayweathera

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.03.2017 14:24h Autor:

Michael Conlan & Conor McGregor

Sreća možda prati hrabre, ali ako UFC-ov prvak Conor McGregor u svom boksačkom debiju planira zaustaviti Floyda Mayweathera Juniora, trebat će mu puno više od hrabrosti.

28-godišnjak iz Dublina ove bi se  godine trebao obračunati s jednim od najboljih boksača svih vremena, ali osim silnih milijuna koje će zaraditi ako se meč realizira, većina smatra da, s obzirom na nedostatak iskustva, Irac zapravo nema što tražiti u ringu s elitnim boksačem poput Mayweathera.

McGregor je prošlog vikenda došao u New York podržati svog sunarodnjaka i boksača Michaela Conlana u njegovom profesionalnom debiju, a na istoj priredbi našao se i Bob Arum.

Poznati boksački promoter, Arum, smatra da se McGregor prije borbe s Mayweatherom treba testirati protiv boksača niže klase te je čak i predložio čovjeka za taj posao.

“Drago mi je što je Conor došao ovdje, to je definitivno pomoglo u promociji”, rekao je Arum, prenosi BoxingScene.com. “Ali Conor se ne bi trebao upuštati u meč s borcem svjetske klase prije nego što se bori s nekim slabijim boksačem. Neka se bori s tipom s kojim se Conlan upravo borio da vidi kako će proći.”

Borac kojeg je Conlan te večeri u Madison Square Gardenu porazio prekidom u trećoj rundi je Tim Ibarra, 26-godišnjak iz Denvera čiji profesionalni skor sada iznosi 4-5.

Arum je također rekao da bi volio organizirati boksački meč s McGregorom jer financijski potencijal je nemoguće ignorirati, zbog čega su i čelnici UFC-a konačno popustili oko ideje meča

“K vragu da… sav taj novac koji je u igri. Riječ je o lakoj zaradi. Radio bih meč McGregora protiv bilo kog od mojih boksača i napravio bih da pobjednik nosi sve.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI