Promotor Tysona Furya najavio meč protiv Tonya Bellewa do kraja godine

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.06.2018 16:39h Autor:

Tyson Fury

Nakon što se boksu uspješno vratio subotnjom pobjedom protiv Sefera Seferija, Tyson Fury će već za dva mjeseca imati idući nastup, a njegov promotor Frank Warren očekuje kako će do kraja godine biti spreman za pravi spektakl, meč protiv Tonya Bellewa.

Fury je odmah nakon meča, u kojem je imao puno lakši ispit nego što se očekivalo, rekao kako će ga njegov menadžer Frank Warren držati zaposlenim te kako će mu svakim idućim nastupom dovoditi sve teže protivnike. Već se zna kako će iduću put u ring ući 18. kolovoza te da će se to dogoditi u Belfastu, ali njegov menadžer već gleda unaprijed i ima vrlo zanimljive planove.

“Ovo je sve proces skidanje hrđe s Tysona, vidite i sami kako još ima ponešto kilograma za skinuti, a i trebaju mu runde. Podizati ćemo kvalitetu protivnika i mislim kako bi s trećom ili četvrtom borbom mogao biti na onom pravom. Ime idućeg protivnika još uvijek nemamo, ali nije ni bitno. Bitno je samo da bude netko tko će pomoći izbaciti sve to što se nakupilo u njegovom sistemu”, rekao je Frank Warren.

Što se tiče spomenutih daljnjih ambicija, tu je Warren također bio vrlo otvoren po pitanju planova i onoga što bi oni smatrali nekim idealnim raspletom. Dodao je kako nije u potpunosti sretan s onim što se dogodilo u subotu, odnosno protivnikom kojeg je odabrao za taj povratnički nastup.

“Jako sam razočaran što se Seferi predao i vjerujem kako drugi također dijele moje mišljenje. Upravo zbog toga jer Tysonu trebaju runde. Sada ih ima četiri, a nadali smo se više, no moramo gledati prema naprijed. Krajnji cilj je što prije ga dovesti u stanje da se može boriti za svjetsku titulu. Joshua će se vjerojatno boriti protiv Povetnika i to je u boksu kao neka javna tajna. Taj će se meč dogoditi u rujnu ili listopadu, što bi značilo da se Joshua neće nakon toga boriti do iduće godine. Wilder ima izazivača, tako da niti on neće biti u mogućnosti boriti se protiv Tysona do iduće godine. Tako da, Tony Bellew je ono što ćemo pokušati dogovoriti do kraja ove godine”, objasnio je.

Bellew dolazi iza dvije pobjede protiv Davida Hayea, a ta oba meča su izazvala veliko zanimanje u Britaniji. Ukoliko je on zainteresiran, vjerojatno niti njegov promotor Eddie Hearn ne bi imao ništa protiv dogovaranja ovako nečega, što bi čak mogla na kraju biti i veća borba od dvije gore spomenute. No, svi smo svjesni kako ćemo Furya prije toga ipak gledati u još kojem lakšem meču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI