Roach: Mayweather mi je rekao da pomognem McGregoru s pripremama, sve upućuje na to da će se meč dogoditi

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.02.2017 09:56h Autor:

Conor McGregor, Freddie Roach, Floyd Mayweather

“Borit ću se s njim. Svi možemo zaraditi puno love”, to je Floyd Mayweather Jr. prije nekoliko mjeseci rekao poznatom boksačkom treneru Freddieju Roachu o svom potencijalnom meču s UFC-ovim prvakom Conorom McGregorom. Mayweather je također zamolio Roacha da primi Irca u svoju dvoranu ako se ovaj odluči pripremati kod njega, otkrio je Roach na MMA Houru, uvjeren da će se meč sada zaista i dogoditi.

“Ovo su druga vremena. Čini se kao da će se meč dogoditi. Sve upućuje na to. Mislim da će Conor imati pune ruke s boksačem poput Floyda, Ali zna se prodati i stvara veliku buku.”

Iako je neporažni Mayweather očiti favorit, Roach nije spreman otpisati odvažnog McGregora.

“On je dosta dobar udarač. Ali stvar je u tome što je Floyd sjajan boksač. Jako je dobar u tome da vas udari i ne primi udarac. Mislim da bi Conoru trebalo puno vremena da se pripremi za čisti boksački meč. Ali jedan udarac može promijeniti sve. Takav je ovaj sport. Neću ga u potpunosti otpisati. Da, Mayweather je favorit, ali ne bih nikoga otpisao. Jer on (McGregor) udara jako i nije ga strah udariti.”

Roach je otvoren za suradnju s McGregorom, iako je napomenuo da je trenutno koncentriran na povratak bivšeg kralja veltera, Georgesa St- Pierrea, koji je nakon višegodišnje pauze potpisao novi ugovor s UFC-om.

“Volio bih mu pomoći u pripremama. Bila bi mi čast. No sada mi je Georges glavna briga. Georges je prioritet u ovom trenutku.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI