Roy Jones Jr. će ovog tjedna razgovarati s UFC-om: “Pravo je vrijeme za meč s Andersonom Silvom”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.02.2017 15:12h Autor:

Roy Jones Jr. & Anderson Silva

Roy Jones Jr. je ozbiljan oko namjere da u ringu odmjeri snage s Andersonom Silvom. O meču boksačke legende i najuspješnijeg UFC prvaka pričalo se prije više godina, a sad u trenutku kad Conor McGregor i Floyd Mayweather pokušavaju dogovoriti vlastiti “boks vs. MMA” spektakl Jones smatra da je pravo vrijeme da se on i “Spider” također obračunaju. 

“Anderson i ja pokušavamo dogovoriti međusobni meč već pet, šest godina”, rekao je Jones za MacLife.com “Mi smo dvije velike ikone sporta, dvije legende, i nemate često priliku vidjeti dvije legende zajedno u ringu. To traje već pet ili šest godina i ako se Conor i Floyd budu borili, zajedno s nama to će biti veliki event. Ako nas stavite kao co-main event priredba će biti stvarno velika. Ne samo zbog naše borbe, već zato što ljudi žele vidjeti boksača protiv MMA borca.”

Jones nije potvrdio da će do meča sigurno doći, ali je otkrio da će do kraja tjedna  razgovarati s čelnicima UFC-a oko “nekoliko stvari i vidjeti što će se dogoditi.” S obzirom da je Silva (41) već zakoračio u peto desetljeće života, a Jones (48) se polako bliži pedestom rođendanu, ako se ikada planiraju natjecati sada je krajnje vrijeme.

“2013. smo došli najbliže realizaciji. Da Silva nije izgubio od Weidmana mislim da bi se dogodilo… Anderson borbu još uvijek želi, njemu je oko 40 godina, pri kraju je karijere, dolazi do kraja svoje najbolje fomre. Ja sam isto pri kraju svojih najboljih godina, stoga ako ćemo se boriti nema boljeg trenutka nego sad.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI