Seminar za trenere voditelje i suce u tajlandskom boksu

K1 / Boks 26.01.2012 14:40h Autor:

Petrosyan

Dana 28. siječnja u organizaciji Hrvatskog saveza tajlandskog boksa od 10 do 13 sati u Splitu u Sportskom centru Gripe (dvorani KTB Flash (PitBull) održat će se licencni seminar za trenere, voditelje i suce.

Važno je naglasiti da je budućnost tajlandskog boksa na Olimpijskim igrama i prema tome po naputku IFMA-e svake godine moraju se održavati licencni seminari za trenere, voditelje i suce. Bez licenci treneri ne mogu bit na natjecanjima sa svojim borcima u kutu, a isto važi i za suce koji bez licence za tu godinu ne mogu suditi. Od ove godine moramo početi provoditi ta pravila u cilju napretka tajlandskog boksa u Hrvatskoj i dizanju standarda koji zahtjeva Olimpijski odbor.

Seminar za suce će vodit sportski direktor saveza tajlandskog boksa Petar Mijić i predsjednik sudačke komisije g. Antonio Ujdur.

Seminar za voditelje i trenere će vodit Branko Cikatić, legendarni osvajač prvog K-1 turnira u Japanu i predsjednik Hrvatskog saveza tajlandskog boksa. Posebna pažnja će se dati na stimulativna sredstva u sportu iako o tome savez redovito obavještava članove saveza.

Nadamo se da će se  treneri i suci u što većem broju odazvat na seminar u cilju bolje edukacije o ovom kralju borilačkih sportova, tajlandskom boksu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI