Sjajni Kličko isprebijao protivnika i obranio titule! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.11.2012 09:31h Autor:

Wach VS Kličko

Vladimir Kličko sinoć je uspio obraniti sve svoje četiri titule svjetskog prvaka u teškoj kategoriji nakon što je poslije odličnog meča protiv Mariusza Wacha slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Boks je sinoć ponovno oduševio gledatelje, napokon smo imali priliku gledati jedan iznimno atraktivan boksački meč Vladimira Klička. Mariusz Wach nije uspio previše toga napraviti, ali je iznenadio svojim iznimnom izdržljivošću, a u jednoj je situaciji čak i uspio uzdrmati svog etabliranog protivnika.

Vladimiru je ovo bio prvi meč bez nedavno preminulog trenera Emanuela Stewarda koji nas je napustio prije dva tjedna, možda je čak i to motiviralo Vladimira da se odradi što bolji meč, a to je definitivno uspio. Krenuo je prilično agresivno već od samog početka, Wach je pokušao kretanjem izmoriti svog protivnika i možda si stvoriti nekakav mali prostor za dobar napad, no to mu baš i nije uspijevalo.

Vladimirove bombe odsjedale su na Wachovoj glavi svako malo, a tek sredinom borbe poljski se borac malo trgnuo i odradio nekoliko prilično dobrih napada. Vrijedi izdvojiti da je u petoj rundi možda malo čak i uzdrmao odličnog Vladimira, no ipak ne značajnije da bi to mogao iskoristiti i eventualno završiti meč.

Bio je to jedan od rijetkih trenutaka da je Wach bio nešto bolji, dok je Vladimir u ostatku meča bio znatno dominantniji i gledatelji su bili oduševljeni njegovim izdanjem, no odaju priznanje i Wachu na svim primljenim udarcima.

Wach je doživio svoj prvi poraz u 28. meču karijere, no definitivno se nije osramotio, a upravo zahvaljujući njegovoj upornosti da odradi svih 12 rundi boks je opet barem nakratko vratio status atraktivnog sporta, što je u posljednje vrijeme ipak počeo gubiti, ponajviše zahvaljujući pomalo nezanimljivim mečevima braće Kličko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI