Slavni boksački insajder: Mayweather mi je potvrdio da će u meču s McGregorom zaraditi više nego protiv Pacquiaoa!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 17.02.2017 11:31h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Slavni boksački analitičar i sportski insajder Stephen A. Smith je potvrdio kako je boksački meč između Floyda Mayweathera Jr. i Conora McGregora gotovo dogovoren. Smith je dugogodišnji Mayweatherov prijatelj te su iza zatvorenih vrata porazgovarali o “meču od milijardu dolara”.

U razgovoru za ESPN i emisiju “Fist take”, Smith je otkrio detalje razgovora iako je naglasio kako još uvijek konačni dogovor nije pao.

“Vjerujem da će se dogovoriti. Floyda sam vidio u subotu navečer na jednoj utakmici. Razgovarali smo o meču nekoliko trenutaka. Nije još sve finalizirano jer ima nekih detalja koje trebaju riješiti, također mi nije potvrdio da je konačni dogovor postignut. No, kao što znate, ja Floyda znam godinama. Kada je pričao o meču imao je taj svoj osmjeh na licu i rekao mi je da su blizu dogovora, da su jako, jako blizu. Vjeruje da može zaraditi više novca nego u meču s Pacquiaom”, rekao je Smith i zaključio:

“Ne, ne treba mu novac, ali se kod njega sve vrti oko posla. On funckionira na principu onoga što mu se isplati, ako uračuna vrijeme, rizik i trud. McGregor je taj koji može ovo s njim odraditi jer je on osoba koja ima kanale da se sam može izreklamirati. Znamo da je Mayweather uvijek bio taj koji je morao odraditi marketinški posao i za svoje protivnike, on je taj koji je morao sve ispromovirati i koji je bio zadužen za priču. Ovaj put on to ne treba raditi i on to zna. Tako da ću mu poslovnog aspekta s McGregorom biti lakše. Ponavljam, još uvijek nije dogovoreno. Rekao mi je da je blizu i da vjeruje da će stići do dogovora. Njegove riječi su: nije gotovo dok službeno nije potvrđeno.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI