Službene sudačke kartice: Golovkin zadržao prednost stečenu u prvih pet rundi (FOTO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.03.2017 15:53h Autor:

Golovkin vs. Jacobs

Vrlo je zanimljivo pogledati kako su suci vidjeli meč Gennadya Golovkina i Daniela Jacobsa, pa iz tog razloga donosimo sudačke kartice iz jednog od rijetkih mečeva GGG-a gdje su bodovni suci imali posla.

Daniel Jacobs još je jednom potvrdio koliko je sjajan boksač te je pomnudio Gennadyu Golovkinu vjerojatno najteži ispit u njegovoj dosadašnjoj boksačkoj karijeri. Ipak, niti on nije uspio pronaći pravo rješenje za fenomenalan ulazak GGG-a u meč, ulazak koji su rijetko koji boksači uspjeli dočekati na nogama.

Nije na nogama cijelo vrijeme bio niti Jacobs, odnosno brojalo mu se u četvrtoj rundi, ali na kraju ipak nije bio toliko uzdrman, čak je i preuzeo kontrolu kako je meč odlazio kraju. Ipak, prvih pet rundi, nakon koje je Golovkin imao četiri boda prednosti na sve tri kartice, na kraju su se pokazali dovoljnima za trijumf jednoglasnom odlukom. Prednost je GGG zadržao, prije svega zahvaljujući “buđenju” u osmoj i devetoj rundi te je Jacobs na kraju mogao samo zaključiti kako je bio blizu, no da to nije bilo dovoljno.

Uostalom, pogledajte kako su sva tri suca bodovala 12 rundi ovog briljantnog boks meča.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI