Spektakl nad spektaklima: Glory i Dream na Staru godinu u Saitama Super Areni!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.11.2012 19:09h Autor:

Na današnjoj press konferenciji koja se održala u Tokiju napokon su se potvrdila šuškanja kojima smo bili svjedoci proteklog tjedna. Trenutačno najjača svjetska kick boks promocija Glory WS je odlučila odgoditi svoj spektakularni Grand Slam turnir 16 boraca koji je bio zakazan za 2. prosinca.

Glory je, naime, nakon United Gloryja i It's Showtimea progutao i nekoć vrlo poznatu promociju slobodne borbe Dream, pa će udruženi dvojac svoju zajedničku priredbu organizirati 31. prosinca u Saitama Super Areni. Tamo će se održati odgođeni turnir 16-torice, ali Dream 18 na kojem će nastupiti neka vrlo poznata imena japanske i svjetske borilačke scene. S obzirom da će priredba sadržavati 15 kick boks i 7 do 9 MMA mečeva jasno je da ćemo biti svjedoci više od 20 vrhunskih borilačkih poslastica koji bi trebali trajati i desetak sati. Prema za sada dostupnim informacijama, priredbu bi trebala uživo prenositi Sky Pefect TV kuća u Japanu, nekoliko američkih televizija, ali i naš Fight Channel.

Na završnom turniru teškaša će nastupiti i hrvatski teškaš Igor Jurgović, a društvo će mu praviti ponajbolji kick bosači današnjice, odnosno imena poput Semmyja Schilta, Gohkana Sakija, Remyja Bonjaskog, Petera Aertsa i Daniela Ghite. 

Nema sumnje da će Glory sezonu zaključiti na spektakularan način, ali i da se Dream vraća na scenu s puno stila! Kako bolje zamisliti kraj 2012. od ovakvog scenarija!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI