Spong: Doktori kažu da ću se oporavit 100%, vraćam se za šest mjeseci

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.04.2014 00:45h Autor:

Tyrone Spong

Odmah nakon borbe, u kojoj je doživio tešku ozljedu noge, Tyrone Spong otputovao je kući u Floridu gdje se podvrgnuo operaciji. Danas se obratio javnosti te rekao da je operacija dobro prošla te da bi se mogao vratiti treninzima već ove godine.

Iako su mnogi strahovali da bi ga lom noge mogao koštati karijere, prema prvim prognozama liječnika, situacija oko Tyrone Sponga ipak nije toliko ozbiljna. On je odmah u nedjelju operiran na Floridi, a sada se i javio te obratio fanovima i prijateljima.

"Želim poručiti mojoj obitelji, prijateljima i fanovima da sam dobro. Put kući bio je dug, no sretan sam da sam nazad na Floridi. Jutros sam imao operaciji i prošla je sjajno. Doktori su mi rekli da je bio čisti lom i uvjereni su da ću se potpuno oporaviti. Kažu da bih, ukoliko cijela rehabilitacija bude tekla dobro, mogao biti u treningu za borbu već za šest mjeseci. Vrlo sam optimističan. Hvala vam svima na vašoj podršci", stajalo je u izjavi koju je Spong uputio preko medija.

Ovo je na kraju dobra vijest, posebno nakon prvobitnih prognoza da su takve ozljede znale završavati karijere. Nadamo da će se ostvariti prognoze Spongovih liječnika i da ćemo ga uskoro vidjeti ponovno u ringu. Sportu je, u svakom slučaju, potreban.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI