Stižu nam veliki okršaji Ghita VS Schilt i Spong VS Saki!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.07.2012 16:47h Autor:

Cor Hemmers - Simon Rutz - Pierre Andurand - Bas Boon - Scott Rudmann - Bert van der Ryd

Povijest svjetske kickboxing scene pisala se sinoć u Belgiji kada je čelni čovjek It’s Showtimea ušao u ring, stao na sredinu na kojoj se nalazio Gloryjev logo i objavio prodaju Glory Sports Internationalu.

U ring prije glavnog meča večeri između Tyronea Sponga i Petera Aertsa u ring je ušao Rimon Rutz i objavio prodaju.

“Hvala na potpori koju ste uvijek pružali It’s Showtimeu. Nekad smo se smijali, nekad smo plakali, ali rat nikad nije dobar i on večeras u ovom ringu prestaje. Prije šest sati donijeli smo odluku o prodaji naše tvrtke Gloryju. Ovo je najveći korak u povijesti kickboxinga i sada ćete moći vidjeti kako se najbolji borci bore međusobno. Vrlo sam ponosan što sam mogao pomoći u tome, jer Glory će postati broj jedan u povijesti kicbboxinga. Imaju sve pretpostavke da to sada učine”“, rekao je Rutz.

“Vrlo sam uzbuđen što se Glory i It’s Showtime spajaju i što će Glory World Series postati najveća borilačka liga na svijetu. Uskoro ćemo objaviti planove za budućnost sad kad imamo sve najbolje borce na svijetu u jednoj organizaciji. Večeras je povijesni trenutak, nadamo se da će za par godina milijuni ljudi gledati naše priredbe”, rekao je predsjednik tvrtke Glory Sports Internationala u čijem je vlasništvu Glory World Series, Pierre Andurand.

Mnogo se sada spominju okršaji najbojih s najboljima, a da će uskoro zaista tako i biti potvrđuje Andurand te najavljuje dva velika meča. “Najvažnija borba u budućnosti bit će između Ghite i Schilta. Ghita je mnogo pokazao posljednjih par godina, a Schilt je borac kojeg je teško pobijediti i bit će to sjajan meč kada dođe na red. Također mislim da će jako zanimljiv biti i okršaj Tyronea Sponga i Gokhana Sakija, koji su, čini mi se, približno iste visine i težine.”

Simon Rutz ipak, čini se, neće ostati bez posla nakon prodaje tvrtke Gloryju, najavio je to Bert van der Ryd, koji je među bitnijim ljudima kad je u pitanju organizacija GWS-ovih priredbi. “Nastavit ćemo raditi sa Simonom  i njegovim timom zbog čega sam vrlo zadovoljan jer su veliki profesionalci. Bit će to spektakularne priredbe.”

Inače, snimku govora Rutza objavio je na YouTubeu upravo Glory, pa je zanimljivo  primijetiti kako su izrezali dio njegova govora kad je objavu prodaje dio publike popratio zvižducima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI