Sučeljavanje Badra Harija i Hesdyja Gergesa: “Bit ću bez milosti”(VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.02.2018 12:07h Autor:

Hari i Gerges

Badr Hari i Hesdy Gerges sudjelovali su na press konferenciji kojom je najavljen njihov revanš na Glory 51 priredbi. Dvojica slavnih kick-boksača ponovno će se susresti 3. ožujka u Rotterdamu.

Podsjetimo, njihov prvi dvoboj iz 2010. godine završio je Harijevom diskvalifikacijom u drugoj rundi zbog ilegalnog udarca kojeg je nogom zadao prizemljenom Gergesu.

Marokanskoj superzvijezdi ovo će biti prva borba od poraza koji mu je u prosincu 2016. nanio Rico Verhoeven, ali ujedno i prva nakon izlaska iz zatvora.S druge strane, Gerges se ne može pohvaliti posljednjim nastupima. Naime, ovaj je veteran izgubio čak četiri od posljednjih pet mečeva, a najsvježiji je onaj iz rujna prošle godine kada ga je u Amsterdamu ‘high kickom’ nokautirao Mladen Brestovac.

“Kada sam se vraćao u Glory pitali su me koju borbu želim u ovom trenutku. On je radio manju buku i sada smo ovdje. Ovdje sam kako bih mu priušti ono što je i sam tražio. Ako se prilika ukaže, bit ću bez milosti. Plan za borbu postoji, ali da… idemo ga nokautirati”, izjavio je Hari.“To nije bio način na koji smo htjeli pobijediti u toj borbi. To također nije ni način na koji ju želite izgubiti. Kada se prisjetim te borbe, onda na nju gledam kao na neku koja uopće nije završila i sada smo tu da ju dovršimo na ispravan način”, poručio je pred novinarima Gerges.

U nastavku članka pogledajte sučeljavanje i izjave s press konferencije, ali se i prisjetite njihovog prvog dvoboja.PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI