Sučeljavanje Badra Harija i Hesdyja Gergesa: “Bit ću bez milosti”(VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.02.2018 12:07h Autor:

Hari i Gerges

Badr Hari i Hesdy Gerges sudjelovali su na press konferenciji kojom je najavljen njihov revanš na Glory 51 priredbi. Dvojica slavnih kick-boksača ponovno će se susresti 3. ožujka u Rotterdamu.

Podsjetimo, njihov prvi dvoboj iz 2010. godine završio je Harijevom diskvalifikacijom u drugoj rundi zbog ilegalnog udarca kojeg je nogom zadao prizemljenom Gergesu.

Marokanskoj superzvijezdi ovo će biti prva borba od poraza koji mu je u prosincu 2016. nanio Rico Verhoeven, ali ujedno i prva nakon izlaska iz zatvora.

S druge strane, Gerges se ne može pohvaliti posljednjim nastupima. Naime, ovaj je veteran izgubio čak četiri od posljednjih pet mečeva, a najsvježiji je onaj iz rujna prošle godine kada ga je u Amsterdamu ‘high kickom’ nokautirao Mladen Brestovac.

“Kada sam se vraćao u Glory pitali su me koju borbu želim u ovom trenutku. On je radio manju buku i sada smo ovdje. Ovdje sam kako bih mu priušti ono što je i sam tražio. Ako se prilika ukaže, bit ću bez milosti. Plan za borbu postoji, ali da… idemo ga nokautirati”, izjavio je Hari.

“To nije bio način na koji smo htjeli pobijediti u toj borbi. To također nije ni način na koji ju želite izgubiti. Kada se prisjetim te borbe, onda na nju gledam kao na neku koja uopće nije završila i sada smo tu da ju dovršimo na ispravan način”, poručio je pred novinarima Gerges.

U nastavku članka pogledajte sučeljavanje i izjave s press konferencije, ali se i prisjetite njihovog prvog dvoboja.PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI