SuperKombatov prvak Bogdan Stoica pao s motora i završio u bolnici

K1 / Boks 19.07.2012 17:18h Autor:

Bogdan Stoica

 

Loše vijesti stižu nam iz Rumunjske gdje je danas težu prometnu nesreću doživio SuperKombatov prvak Bogdan Stoica nakon pada s motora.

Mladi Bogdan Stoica jedan je od nejperspektivnihjih K-1 boraca na svijetu, njegov sjajan skor i činjenica da je u skoro svim mečevima slavio nokautom zaista su vrijedni pažnje, no danas nam je iz Rumunjske stigla jedna prilično loša vijest o njemu.

SuperKombat, čiju je titulu svjetskog pravka osvojio ove godine pobjedom nad našim Ivanom Stanićem zahvaljujući sudačkoj odluci, objavio je da je jedan od njihovih najpoznatijih boraca doživio težu prometnu nesreću.

Bogdan je vozio motor kada je naglo skrenuo i pao na cestu kako bi izbjegao direktan sudar s automobilom koji se uključivao u promet, a vozač prije toga nije provjerio situaciju na cesti. Nije poznato kakve je ozljede Bogdan zadobio, no objavljeno je da će vjerojatno već sutra iz biti premješten iz glavne bolnice u Bukureštu u neku manju kliniku kako bi se što prije oporavio.

“Sada je najbitnije Bogdanovo zdravlje i da se u potpunosti oporavi. Koliko mi je trenutno poznato, ima određenih problema s kralježnicom, ali službenu informaciju od liječnika tek očekujemo”, rekao je Eduard Irimia, predsjednik SuperKombata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI