Tyson Fury čak 30 kilograma teži od protivnika, na vaganju napravio pravi show (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.06.2018 08:25h Autor:

Tyson Fury i Sefer Seferi

Tyson Fury danas će se u svom Manchesteru vratiti u ring nakon dvije i pol godine, u meču protiv Sefera Seferija iz Albanije. Jučer je održano vaganja na kojem je Fury bio čak 30 kilograma teži od svog protivnika, a na kraju je ponudio i pravi show za publiku.

Furyu je vaga pokazala 125 kilograma, što je 13 kilograma više nego što je imao za svoj posljednji meč, u kojem je savladao Vladimira Klička. Ipak, moramo uzeti u obzir kako je sam njegov povratak boksu bio neizvjestan, budući da je još početkom ove godine bio u jako lošem stanju, a sam je otkrio kako mu je vaga pokazivala oko 160 kilograma. Ovo što je već do sada napravio je impresivno, a moramo priznati da na vagi uopće nije izgledao ni blizu nekom lošijem stanju.U odličnoj spremi došao je njegov deset godina stariji te čak 26 centimetara niži protivnik. Na kraju se tome mora pridodati i čak 30 kilograma lakši, budući da je Seferiju vaga pokazala 95 kilograma, ali to ne treba čuditi, budući da Albanac gotovo cijelu karijeru nastupa u lakoteškoj kategoriji. I mora se priznati da mu karijera izgleda vrlo dobro, budući da mu je profesionalni skor 23-1, uz 21 nokaut. Ipak, ne moramo sakrivati činjenicu kako je Fury u ovom meču veliki favorit i sve osim njegove pobjede za povratak bilo bi veliko iznenađenje.

Na vaganju, koja je održano na otvorenom, bila je sjajna i vrlo opuštena atmosfera. Fury je pozdravljen uz ovacije, na licu mu se vidjela sreća i zadovoljstvo što se napokon vraća, a show je ponuđen tijekom sučeljavanja. Nakon nekoliko šaljivih grimasa ili pokušaja da Fury izgleda još veće, on je Seferija odlučio uzeti u naručje i podići. To je naravno uzrokovalo smijeh svih prisutnih, a boksači su se na kraju srdačno pozdravili. Meč je na rasporedu večeras, a osim ovog meča, fanovima je ponuđen jako dobar program, koji možete provjeriti na slici ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI