U Sao Paulu održan posljednji It’s Showtime

K1 / Boks 11.11.2012 02:44h Autor:

It's Showtime

Nakon trinaest godina It's Showtime završio je svoje putovanje. Nizozemska MMA i kick boks promocija u brazilskom Sao Paulu održala je svoju posljednju priredbu. Tijekom godina ova organizacija učinila je mnogo dobrih stvari za razvoj kick boksa, prvotno posvetivši se i drugim kategorijama izuzev teške i MAX. Ljetos ih je kupio Glory i borci i dio osoblja preselili su pod okrilje nove organizacije.

Sahak Parparyan prvotno je u glavnoj borbi večeri trebao braniti naslov prvaka u kategoriji do 85 kilograma protiv domaćeg borca Alexsandra Pereire. Kad Armenac nije mogao dobiti vizu za Brazil, It's Showtime je odlučio napraviti meč za upražnjeni naslov između Pereire i 21-ogodišnjeg Jasona Wilnisa. Pereira je vrlo agresivno ušao u prvu rundu, ispalio veliki broj udaraca koji su gotovo svi završavali u gardu Wilnisa, a pritom je primio veliki broj low kickova u prednju nogu ne pokazavši nikakvu namjeru da ih blokira.

Drugu rundu Nizozemac odlično otvara livershotom i ruši Pereiru. Nakon toga Wilnis na isti način obara Brazilca, a u dvorani nestaje struje. Nakon manjih problema s opskrbom energijom, Brazilcu se osvetilo ne blokiranje low kickova i nakon trećeg nokdauna meč je prekinut i Jason Wilnis je u posljednjem meču u It's Showtimeovoj povijesti osvojio naslov.

Na ovoj vrlo dobroj priredbi vidjeli smo niz zanimljivih mečeva. U co-main eventu Bellatorov borac Thiago Michel odlukom je svladao 20-ogodišnjeg Nizozemca Stevea Poorta koji je pružio vrlo dobar otpor puno iskusnijem protivniku.

Hafid El Boustati nastavlja s dobrim rezultatima. Nakon pobjeda nad Robinom Van Roosmalenom i Hysnijem Beqirijem, Marokanac je uvjerljivom izvedbom došao do pobjede nad Wallaceom Lopesom.

Emerson Falcao priredio je najveće iznenađenje večeri svladavši prvog It's Showtimeovog prvaka u kategoriji do 61 kg Sergija Wielzena. Surinamac je tako pretrpio četvrti uzastopni poraz.

Kinez Duoli Chen u drugoj je rundi nokautirao Rogerija Bezerru, dok je večer počela pobjedom domaćeg borca Marcusa Viniciusa nad Armencem Razom Sarkisyanom koji je ove godine u Japanu pobijedio prvog borca s Liverkickove ljestvice lake kategorije Masaakija Noirija.

 

Rezultati:

-85 kg: Jason Wilnis def. Alexsandro Pereirea (TKO, R2, tri nokdauna)

– 73 kg: Thiago Michel def. Steve Poort (jednoglasna sudačka odluka)

– 70 kg: Hafid El Boustati def. Wallace Lopes (jednoglasna sudačka odluka)

– 63 kg: Emerson Falcao def. Sergio Wielzen (jednoglasna sudačka odluka)

-77 kg: Duoli Chen def. Rogerio Bezerra (KO, R2)

– 66 kg: Marcus Vinicius def. Raz Sarkisyan (jednoglasna sudačka odluka)

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI