Usijana rasprava ESPN-ovih analitičara: Ima li McGregor i teoretske šanse protiv Mayweathera?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.03.2017 10:40h Autor:

Ilustracija

Slavni ESPN-ovi boksački komentatori su u popularnoj emisiji “First take” analizirali sada već prilično izgledan dvoboj između Floyda Mayweathera i Conora McGregora.

Naime, nakon što je i predsjednik UFC-a Dana White potvrdio da će se meč vjerojatno dogoditi, dojam je da su tri strane pronašle zajednički jezik. Previše je novaca involvirano kako ne bi došlo do dogovora. U međuvremenu je rezervirana T-Mobile Arena u Las Vegasu na datum u lipnju, a i cijena smještaja u gradu kocke je tih dana drastrično skočila. Ne čudi da je i ESPN odlučio emisiju posvetiti nečemu što su do sada pokušavali podrugljivo ignorirati.

I u ovom prilogu se razmišljanja dva analitičara drastično razlikuju. I dok jedna strana smatra da Conor ima nekakve šanse zbog kojih ovaj meč i ima smisla, druga ovo vidi kao lakrdiju koja je tek spektakl, a nikako sportski događaj.

Pogledajte zanimljivu raspravu dvojice ESPN-ovih analitičara Max Kellermana i Stephena A. Smitha. Spomenimo i da je suvoditeljica Molly Querim bila na strani Smitha te vjeruje da bi Conor barem u teoriji mogao “zapapriti” Mayweatheru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI