Wilder izgubio živce i napao Joshuu: Ti kujo jedna plašljiva, smrdiš kao vagina!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.06.2018 11:39h Autor:

Joshua i Wilder (Instagram)

Već smo nekoliko puta izvijestili kako su pregovori gotovi i kako je pred nama spektakularan teškaški boksački obračun između dva svjetska prvaka Deonataya Wildera i Anthoya Joshue. No, svaki put bi već potvrđena vijest od strane nekog od izvora bliskih jednom od boraca, bila kasnije demantirana.

A obično bi problem bio novac, odnosno raspodijela istog. Sada su stvari malo drugačije jer je Svjetska Boksačka Asocijacija (World Boxing Association – WBA) obavijestila Joshuu kako mora i konačno dogovoriti uvjete oko obavezne obrane svog pojasa i to protiv Rusa Alexandera Povetkina.

Ukoliko to ne  učini, WBA će mu oduzeti pojas svjetskog prvaka. Sve ovo se događa u trenutku kada Joshua pokušava i konačno dogovoriti uvjete oko meča za unifikaciju titula protiv Amerikanca Wildera. Ova odluka WBA federacije će gotovo sigurno prolongirati meč Wilder vs. Joshua. Mnogi vjeruju da se i ovdje odvijaju izakulisne igrice čije poteze povlače boksački menadžeri u skladu njihovih ciljeva.

“Danas je WBA tražila odgovor od tima Antonya Joshue vezano za njegovu obaveznu obranu protiv Alexandera Povetkina. WBA je dozvolila mjesec više od mjesec dana dodatnih pregovora s Povetkinom, koji teku paralelno s pregovorima oko meča s Wilderom”, izjavio je predsjednik WBA Gilberto Mendoza za Sky Sports te je dodao:

“Čini se kako Wilderov tim nije vratio potpusani ugovor za meč i radi toga tražimo da Joshuna odredi odmah datum meča protiv Povetkina.”

Joshua: Ti kujo plašljiva!

S obzirom na stisku s vremenom, nestrpljivi Wilder se obratio javnosti tvrdeći da su Joshua i njegov menadžer Eddie Hearn ti koji zavlače čitavu priču i potpisivanje konačnog ugovora.

Na Twitteru je objavio prilično žestoku poruku u kojoj stoji:

“Znao sam da sam negdje namirišao vaginu, ali dovraga, nisam znao da toliko smrdiš ti kujo jedna plašljiva. Čitav svijet te je čekao tri mjeseca, igraš igrice, samo da bi se izvukao. Ti nisi istinski šampion, ti si samo kukavica koja je slaba u glavi koja u rukama ima metalni pojas”, napisao je Wilder te je dodao:

“Samo su trebali reći da se boje. Točka,. Ali umjesto toga su htjeli sebe prikazati kao da to nije istina, kao da nije problem u njima. Drago mi je da je ovo gotovo. Moj dio sam odradio, svijet je to vidio, sada ostani u Engleskoj.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI