Wilder lako riješio Washingtona nokautom u petoj rundi (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.02.2017 10:15h Autor:

Washington vs. Wilder

Deontay Wilder došao je do profesionalnog skora 38-0, uz 37 nokautom, novom lakom pobjedom. Ovog puta mu ništa nije mogao Gerald Washington, no izazivaču se mora priznati kako se u Alabamu došao potući. 

U nešto više od četiri runde ovog meča vidjeli smo puno akcije, budući da je Washington vjerojatno u analizi borbe shvatio kako će mu najbolja opcija za Wildera biti krenuti na sve ili ništa. Tako je i bilo. Washington svojim kretanjem prema naprijed nije Wilderu dozvoljavao kvalitetan rad s distance, što je inače njegova najjača snaga, ali Bronze Bomber je pokazao kako vrlo dobro i jako udara, čak i kada nema priliku u potpunosti ispružiti svoje duge ruke.

Tako je meč potrajao do pete runde, kad je Wilder jednom serijom prvo Washingtona prizemljio, a nakon što se ovaj ustao i vratio u meč je nastavio udarati sve dok sudac nije prekinuo. Bilo je zabavno gledati ovu izvedbu WBC svjetskog teškaškog prvaka, no dojam je kako ponovno nije imao protivnika koji bi ga mogao ozbiljnije ugroziti. Nadamo se kako će uskoro ipak doći nešto tako te da će i Deontay Wilder nastupiti u jednom velikom teškaškom spektaklu. Boks fanovi to zaslužuju!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI