Wilder: Pristao bih na meč protiv UFC prvaka Stipe Miočića (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.02.2018 17:26h Autor:

Ilustracija

Svjetskog boksačkog prvaka u super teškoj kategoriji Deonatayja Wildera 3. ožujka u New Yorku očekuje nova obrana njegovog WBC pojasa. Protivnik će mu biti Kubanac Luis Ortiz, a ukoliko uspješno obrani naslov, bit će to čak osmi put od kada je titulu osvojio protiv Bermanea Stivernea 2015. godine.

Američki neporaženi nokauter je proteklog vikenda odradio otvoreni trening za javnost povodom promotivne turneje ususret velikog meča u Barclays Centru.

Osim o pitanjima o svom velikom rivalu Antonyju Joshui, Wilder je morao odgovoriti i na upit novinara o eventualnom meču protiv UFC prvaka Stipe Miočića.

Upitan bi li ukstio rukavice sa Stipom, Wilder odgovara pozitivno…

“Naravno, ovo je kontaktni sport. Zašto ne? Vjerujem u ono što kažem i vjerujem u ono što činim. U borilačkom sportu je ultimativno oružje vaš mozak, mentalni dio igre je glavni. Ako u nešto vjeruješ, to ćeš i ostvariti. Ne moraš se brinuti što će drugi ljudi reći o tebi. Ja se ne brinem što drugi govore ili što misle o meni. Jer će uvijek biti mnogo mrzitelja, čak i u ovoj dvorani ovdje”, jasan je Wilder.

Ovo nije prvi put da svjetski boksački prvak koketira s “crossover” mečevima. Tijekom pregovora s Joshuinim timom prije nekoliko mjeseci, nezadovoljan iznosom ponuđenog honorara, Amerikanac je ustvrdio da bi se mogao okušati u slobodnoj borbi ukoliko ne pronađe dovoljno motivacije za nastavak karijere u boksu.

Podsjećamo kako je i Miočić u više navrata javno rekao da bih volio odraditi boksački meč protiv Anthonyja Joshue. Pretpostavljamo kako ne bi imao ništa protiv niti dvoboja s Deonatayjem Wilderom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI