Zovko: Pokušat ću sačuvati Cro Copa od Badr Harija prije New Yorka!

K1 / Boks 24.07.2012 15:41h Autor:

Mirko Cro Cop i Orsat Zovko

 

 Mirko Filipović svoju iduću borbu odradit će 14. listopada u Tokiju, no još uvijek nije poznato tko će mu biti protivnik. Menadžer Orsat Zovko otkrio je da će ipak pokušati kroz pregovore dogovorite da to zasad još uvijek ne bude netko iz samog vrha.

K-1 Rising ovih je dana i službeno potvrdio vijest da će 14. listopada organizirati priredbu u Tokiju, a to znači da se nakon četiri godine u Japan ponovno vraća i hrvatska legenda Mirko Cro Cop.

Posljednji put Cro Cop se u Japanu borio u MMA meču 31. prosinca 2008. godine, kada je protiv Choi Hong-mana slavio tehničkim nokautom u sedmoj minuti borbe.

Ne treba ipak očekivati da će se Filipović u Japanu boriti protiv nekog iz samog vrha, njegov menadžer Orsat Zovko za ProFightStore izjavio je da će pokušati kroz pregovore ipak dogovoriti nešto lakšeg protivnika za ovu priliku i prije završnog turnira u New Yorku.

“U sljedećih bismo nekoliko dana mogli saznati protiv koga će se Mirko boriti u K-1 polufinalu. Jasno je da ću nastojati kroz pregovore Mirku olakšati proboj do newyorškog finala, odnosno ne bih volio da se bori protiv Ghite, Laščenka ili Harija. Kim je predložio da se Mirko bori protiv Badra Harija već u Madridu, pa me ne bi iznenadilo da istu ideju iznese i pred tokijsku priredbu”, rekao je Zovko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI