54-godišnji Herschel Walker planira povratak, voljan je boriti se s “Rampageom” Jacksonom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.06.2016 15:23h Autor:

Herschel Walker

Nakon pet godina mirovanja u kavez bi se mogao vratiti Herschel Walker, umirovljena NFL legenda koja je MMA karijeru započela u kasnim 40-im. Sada već u 54 godini života bivši član Stikeforcea planira povratak aktivnim borbama, možda već krajem godine i to pod Bellatorovim krovom.

“Želim se ponovno boriti. Ne znam zašto ljudi misle da to ne mogu. Ja sam malo drugačiji, nisam kao ostali. Uopće ne sumnjam da bih se mogao ponovno boriti. Volio bih to napraviti. Scott Coker je moj dobar prijatelj. Kada Scott bude spreman stavit će mi ponudu na stol, a rekao sam mu da želim napraviti nešto do kraja godine”, rekao je Walker za TMZ.

Walker nema određenog protivnika na umu, ali isto tako ne želi borbu s nekom “kantom” od borca već kvalitetnog i vještog protivnika koji bi pružio pravu borbu.

“Želim dostojnog protivnika. Ne želim si izabrati nekog klošara s ulice koji se borio prije 15 godina. Ne želim biti takav, želim zadržati integritet ovog sporta.”

A lista imena ne isključuje niti Quintona “Rampagea” Jacksona koji se noćas bori sa Satoshiijem Ishijem na Bellator 153 Dynamite 2 priredbi.

“Moguće je, borit ću se s bilo kime”, potvrdio je Walker.

Walker je u razdoblju od 2010-11. nastupio dva puta unutar Streikeforcea te je upisao dvije pobjede tehničkim nokautom. Također je i crni pojas, peti dan, u tae kwon dou.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI