Aldo: McGregor nema šanse protiv Mayweathera

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.02.2017 19:10h Autor:

Jose Aldo/Instagram

Moguća borba Conora McGregora i Floyda Mayweathera mlađeg još uvijek je aktualna tema u medijima i među MMA borcima, a prokomentirao ju je ovih dana i Jose Aldo.

Brazilcu je prije više od godine dana McGregor uzeo pojas perolake kategorije, a od tada je Aldo tražio revanš dok se Irac iskušao u višim kategorijama i došao do pojasa lake kategorije, a zatim bio prisiljen predati onaj prvi koji je opet završio u Aldovim rukama.  Iako je od Conora izgubio u samo 13 sekundi, Aldo nema visoko mišljenje o McGregoru, pa ne čudi ni što je uvjeren da Irac nema šanse u boksačkom meču s Mayweatherom.

“Prije svega, ne znamo hoće li doći do te borbe ili ne. Puno je toga u igri. McGregor je pod ugovorom i teško će se to dogoditi, no ako se dogodi, mislim da nema šanse”, rekao je Aldo i objasnio:

“Mayweather ima višegodišnje iskustvo natjecanja u boksu, ne vidim kako bi mogao izgubiti. Naravno, to je borba, ali teško je nama MMA borcima doći u drugačiji svijet i izazvati jednog od najboljih u povijesti. Ne vidim niti jedan drugi rezultat osim pobjede Mayweathera”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI