Aleksander Emelianenko potpisuje za promociju koju je Fedor otvoreno kritizirao

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.02.2017 10:22h Autor:

Fedor i Aleksander Emelianenko (Facebook)

Još je ranije Aleksander Emelianenko (23-7) izjavljivao kako planira nastaviti MMA karijeru, a nakon što je pušten na slobodu taj je plan stigao blizu realizacije.

Brat Fedora Emelianenka se tako našao na posljednjoj priredbi World Fighting Championship Akhmat (WFCA) promocije, a tamo izgleda nije bio samo u ulozi gledatelja već je došao dogovarati uvjete vezane uz potpis za tu organizaciju.

“Jako sam zahvalan na pozivu. Ovdje nisam samo kako bih pogledao borbe već sam došao i zaključiti ugovor s Akhmatom. Ovo je dobar turnir i velika prilika za nastupe na svjetskoj razini”, Emelianenkova je izjava koju prenosi Sovsport.ru.

Podsjetimo, Aleksander je posljednji dvoboj odradio početkom 2014. godine kada ga je porazio Dmitriy Sosnovskiy. Njegovu pauzu od sporta je uzrokovalo služenje zatvorske kazne zbog zlostavljanja Poline Stepanove, otmicu oduzimanjem putovnice i prisiljavenje na uporabu droge.

Odluka o priključivanju promociji Ramazana Kadyrova bi mogla zasmetati njegovom bratu Fedoru koji se tijekom prošle godine našao u konfliktu s čečenskim predsjednikom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI