Andrei Arlovski: Umalo sam se potukao s Russellom Croweom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.01.2016 12:30h Autor:

Andrei Arlovski

Andrei Arlovski ispričao je izuzetno zanimljivu situaciju koja se dogodila prije sedam godina. Naime, gotovo se potukao s glumcem iz svog najdražeg filma, Russellom Croweom.

Kad je novinar MMA Undergrounda Andreia Arlovskog pitao koji mu je najdraži film, nije mi mislio da bi mogao dobiti puno zanimljiviji odgovor nego što je očekivao. Naime, bivši UFC-ov prvak otkrio je jedan zanimljiv događaj iz lipnja 2008. godine.

Moj najdraži film ikad sigurno je Gladijator, otkad sam ga pogledao je tako, pa sve do danas. I Russell Crowe je sjajan glumac, ali moram priznati da mi nije ostao u dobrom sjećanju kao osoba“, rekao je, a onda objasnio što se dogodilo:

Došao sam u Las Vegas na meč De La Hoye i Pacquiaoa, a Russell je također bio tamo. Prišao sam mu i rekao da sam veliki fan te ga pitao za fotografiju. On me samo pogledao i odgurnuo od sebe, a ja sam onda odgurnuo njega. Umalo smo se potukli tom prilikom, no srećom se situacija smirila.

Arlovskom je to bilo nevjerojatno, ponajviše zbog činjenice da i on ima fanove te da se nikad nije slično ponio.

“Nikad nisam nikoga pitao za fotografiju i moram priznati kako me to uvrijedilo. Mogao mi je odgovoriti da ne može ili nešto slično, ali nije me trebao odgurnuti. Ja se nikad nisam tako ponio niti prema jednom mom fanu. Automatski je izgubio moje poštovanje koje sam imao do tada. Ja sam se čak i sa slomljenom rukom nakon borbe prema mojim fanovima ponio dobro i imao strpljenja te osmijeh na licu, iako se nisam osjećao dobro. Nije mi ovo bilo lijepo iskustvo.

Čini se kako je Russell tim putem ipak imao više sreće, budući da gotovo sigurno nije znao tko je Andrei Arlovski, iako se nalazio na borilačkom eventu. Bilo je to baš u vrijeme kad je Bjelorus napustio UFC i potpisao za Affliction, što ga je učinilo jednim od najplaćenijih MMA boraca u tom trenutku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI