Arlovski želi revanš: Moja noćna mora je jebeni nokaut koji sam pretrpio od Fedora! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.03.2015 15:27h Autor:

Arlovski i Emelianenko

24. siječnja 2009. se održao drugi i posljednji event organizacije Affliction koji su predvodili Fedor Emelianenko i Andrei Arlovski. Upravo je taj meč noćna mora koja proganja Bjelorusa.

Danas je Arlovski član UFC-ove teške kategorije, dok je Fedor u borilačkoj mirovini.

Arlovski je bio bolji tijekom meča, bacao je udarce koji su pronalazili svoju metu i sve je izgledalo kao da će Fedor izgubiti tu borbu. Bivši prvak UFC-ove teške kategorije je pune tri minute dominirao u meču, sve dok se nije letećim koljenom zaletio na Emelianenka koji je lijevim krošeom to skupo kaznio. Andrei je ostao u nesvijesti ležati na podu.

"Moja noćna mora je jebeni nokaut koji sam pretrpio od Fedora Emelianenka u Afflictionu," izjavio je Arlovski za Submission Radio. "Davno je to bilo. Prije četiri godine to je bila najveća borba mog života. Napravio sam ono što nisam smio. Skočio sam kako bih napravio leteće koljeno i dao mu dar."

"Volio bih kad bi UFC doveo Fedora u svoje redove. Želim revanš!"

Nokaut se dogodio prije šest godina, no Andrei još uvijek osjeća gorak okus poraza. Kontrolirao je borbu, a njezin kraj je jedan od prepoznatljivijih MMA nokauta.

"Borbu prije sam letećim koljenom ozlijedio Ben Rothwella i pomislio sam kako bih isto mogao napraviti s Fedorom. Iz nekog razloga sam pomislio kako mogu bacati kickove, udarce i laktove… Skočio sam kako bih napravio leteće koljeno, ali se nisam zaštitio i svijetla su se ugasila. John McCarthy me probudio i pomislio sam: 'to je to'. Ali tijekom cijelog meča sam osjećao kako je svaki udarac pronašao svoju metu. Vidio sam da je ozlijeđen. Samo sam se trebao držati plana i u prvoj ili drugoj rundi bih ga pobijedio. Ali, činjenica je da me nokautirao i da sam izgubio tu borbu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI