Badr Hari napokon na naslovnicama, ali iz krivih razloga!

Ostale vijesti 03.07.2012 15:34h Autor:

Hari na naslovnicama

 Badr Hari u posljednje vrijeme se primirio te više ne vodi buran život kao što ga je vodio određeno vrijeme, no u prvoj polovici prošlog mjeseca opet se pojavio u medijima zbog afere s udanom ženom, a sada su tu aferu “otkrili” i tzv. žuti mediji u Nizozemskoj.

Sjajni Marokanac Badr Hari, koji je, prema sudu mnogih, jedan od najboljih K-1 boraca današnjice u teškoj kategoriji, ali i općenito, prilikom svoje posljednje borbe krajem svibnja u Madridu prilično je razočarao svoje fanove. Možda je upravo ljubav bila razlog s obzirom da se otprilike dva tjedna kasnije otkrilo za njegovu ljubavnu aferu s Estelle Gullit.

Radi se inače o supruzi nogometne zvijezde Ruuda Gullita, no čini se da Hariju ni najmanje ne smeta što je Estelle u braku.

Njihovu vezu ovih dana otkrili su i takozvani žuti mediji u Nizozemskoj, pa je Badr Hari na naslovnicama skoro svih tamošnjih medija koji se bave životima poznatih ličnosti.

Svijetu van Nizozemske otkrila je to Marloes Coenen na svom Twitter profilu. “Borilački sportovi napokon došli na naslovnice, haha”, napisala je Marloes.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI