Badr Hari ponovno Bad Boy: Potukao se na partyju i čovjeku skoro otkinuo stopalo

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.07.2012 15:55h Autor:

Badr Hari

 

 Sjajni marokanski K-1 borac Badr Hari upao je ovog vikenda u nove velike probleme nakon što je navodno ponovno sudjelovao u tučnjavi u kojoj su neki zadobili i teže tjelesne ozljede.

Nizozemski mediji danas su puni informacija o najnovijim problemima u koje je upao K-1 borac Badr Hari, koji ionako nije silazio s naslovnica žutih medija zbog svoje veze s udanom ženom.

Badr Hari je, kako izvještavaju mediji, posjetio je party Sensation White u Amsterdamu upravo s Estelle Gullit, suprugom nogometne legende Ruud Gullita, a umjesto dobrog provoda sve je završilo ovećom tučnjavom u kojoj je sudjelovao i Hari.

Jedan 38-godišnjak zadobio je iznimno teške tjelesne ozljede u VIP loži u kojoj se nalazio i Hari, koji demantira da ima ikakve veze s time, no svjedoci ipak tvrde drukčije. “Čulo se razbijanje iz lože u kojoj je bio Hari, a ubrzo su se otvorila vrata i iz lože je izletio jedan muškarac razbijenog nosa s otvorenim prijelomom stopala koje mu je doslovno visilo. Hariju je ruka bila omotana krpom koja je bila natopljena krvlju”, rekao je jedan od svjedoka.

Što se točno dogodilo ipak se zasad još službeno ne zna, ali čini se da je Badr Hari još jednom opravdao svoj nadimak Bad Boy.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI