Bellator 157: Rampage savladao Ishija, Mitrione debitirao pobjedom, a Chandler lakoćom ponovno postao prvak (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.06.2016 13:49h Autor:

Rampage vs. Ishii

Bellator je jučer održao svoj drugi Dynamite event, gdje su kombinirali MMA i kickboks borbe. Na istom je Quinton ‘Rampage’ Jackson došao do pobjede nad Satoshijem Ishiiem, Matt Mitrione je nokaut pobjedom debitirao u promociji, a Michael Chandler ponovno je prvak lake kategorije.

U svom teškaškom debiju, koji je bio zapravo međukategorija do 103 kilograma, Jackson je zabavio publiku, zajedno sa svojim japanskim protivnikom Ishiiem, kojem je ovo bila prva borba u Americi. Nakon tri runde neprestane akcije i teških udaraca, sudačka trojka podijeljenom je odlukom presudila u korist Jacksona, koji je izjavio kako će nastaviti karijeru u teškoj kategoriji.

A kao kandidat za protivnika mu se odmah prezentirao Matt Mitrione, čiji je Bellator debi bio na prvoj borbi glavnog programa ovog eventa. Bivši UFC-ovac primio je težak udarac, koji ga je gotovo završio, no sabrao se i preuzeo inicijativu u gornjoj poziciji. Ipak, kraj borbe došao je nakon što se Mitrione ustao, pronašao prostor kroz gard Seumanutafe te ga nokautirao jednim udarcem i odšetao u stilu Marka Hunta.

Održana je i borba za prvaka lake kategorije, a to je ponovno Michael Chandler, koji je sad dokazao kako se u potpunosti oporavio od dva poraza koja je doživio od Willa Brooksa. Za savladati Patrickya Freirea, po drugi put u karijeri, trebalo mu je tek nešto više od dvije minute. Eksplozivni desni kroše u bradu je završio posao te nije bilo potrebe za daljnjim udarcima.

Vrijedi spomenuti i poraz kickboks zvijezde Denise Kielholtz, koju je iznenadila Gloria Peritore koja je došla do pobjede podijeljenom odlukom.

Bellator 157 – Rezultati glavnog programa

Quinton Jackson def. Satoshi Ishii- podijeljena sudačka odluka
Michael Chandler def. Patricky Freire – KO (R1 2:14
(KB) Kevin Ross def. Justin Houghton Decision (unanimous) (29-27, 29-27, 30-26) 3 3:00
Ilima-Lei Macfarlane def. Rebecca Ruth – SUB (R2 3:00)
(KB) Gloria Peritore def. Denise Kielholtz – podijeljena sudačka odluka
Matt Mitrione def. Carl Seumanutafa – KO (R1 3:22)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI