Bellator dogovorio borbu Jamesa Gallaghera i Chinza Machide, boraca između kojih je 20 godina razlike

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.03.2017 01:11h Autor:

James Gallagher i Chinzo Machida

Novi dodatak Bellator 180 programu je borba perolake kategorije između velikog irskog talenta Jamesa Gallaghera i dvadeset godina starijeg Brazilca, Chinza Machide.

20-godišnjeg Gallaghera već neko vrijeme nazivaju nasljednikom Conora McGregora, a ovaj mladić svakim nastupom taj naziv potvrđuje. Do sada je slavio u sva tri nastupa unutar Bellatora, a za Madison Square Garden mu promocija priprema izuzetno zanimljiv ispit u obliku Chinza Machide.

Stariji brat bivšeg UFC-ovog prvaka, unatoč tome što je navršio 40 godina, iza sebe ima tek sedam profesionalnih borbi, odnosno jednu više od svog dvostruko mlađeg protivnika, a zapravo je tek potpisom za Bellator počeo trenirati i boriti se u kontinuitetu. Svoja dosadašnja dva Bellator nastupa riješio je nokautom te se od njega puno očekuje i u ovom duelu.

Bellator 180 održava se 25. lipnja te je drugi PPV event u povijesti ove promocije. Ipak, za ovu borbu je najavljeno kako se neće naći u glavnom, tj. PPV dijelu, nego u onom koji će se emitirati za publiku pred malim ekranima na Spike televiziji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI