Bellator doveo još jedno pojačanje u žensku diviziju!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.08.2014 09:42h Autor:

Tallita Nogueira

Nakon što su u Bellatoru nedavno osnovali žensku kategoriju i potpisali prve dvije borkinje u ovoj su promociji nastavili s poslom i dovođenjem novih djevojaka pod svoje okrilje.

Nakon što su za Bellator potpisale Marloes Coenen i Julia Budd potpis na ugovor s Bellatorom stavila je Talita Nogueira. Ova vrlo talentirana borkinja u pero kategoriji dosad je neporažena u karijeri. U šest mečeva ostvarila je isto toliko pobjeda, a sve je protivnice svladala prekidima.

"Ulazak u Bellator je kao ostvarenje sna. Od trenutka kad sam počela MMA karijeru željela sam se natjecati u promociji kao što je Bellator i zato želim zahvaliti njegovim čelnicima što su doveli ženski MMA u ovu promociju. Obećavam da ću trenirati jače i donositi zanimljive borbe.", rekla je u uobičajenoj izjavi Talita Nogueira.

Ova je borkinja MMA karijeru počela 2009 te je bila i u pregovorima s UFC-om, ali na kraju se odlučila za Bellator.

Uvijek smo uzbuđene kad potpišemo takvog talenta kao što je Talita. Ovo je tek početak ženskog MMA-ja u Bellatoru. Želimo napraviti vrlo ozbiljnu konkurenciju u ovoj diviziji, a ovo je tek početak.", izjavio je predsjednik Bellatora Scott Coker.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI