Bellator nastavlja Michaelu Pageu isporučivati ispodprosječne borce za protivnike

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.02.2017 00:51h Autor:

Page vs. Anderson

Iduća borba Michael “Venom” Page održati će se na Bellator 179 eventu u Londonu, no izbor protivnika ponovno je besmislen. Page će se boriti protiv Dereka Andersona, borca koji je slavio u samo tri od svojih posljednjih šest borbi.

Iako je bio uvjeren kako će se na londonskom eventu boriti protiv Paula Daleya te je čak počeo trenirati za borbu protiv “Semtexa”, Michael Page (12-0, 8-0 u Bellatoru) će se ponovno susreti s protivnikom čija kvaliteta nikako ne odgovara onome što fanovi žele vidjeti Venomu s druge strane.

Jer Derek Anderson (14-3, 5-3 u Bellatoru) je dobar borac, ali samo to, što uostalom svjedoče porazi u tri od posljednjih šest borbi u kojima je nastupio i to sve u lakoj kategoriji. Ovim putem odlazi u velter, a tamo ga čeka Page, kojem tako Bellatorovi matchmakeri i dalje nastavljaju servirati protivnike “po mjeri”.

Page je zapravo u svojoj posljednjoj borbi imao prvi ozbiljniji ispit, a tada je Fernanda Gonzalesa savladao podijeljenom odlukom sudaca, iako su mnogi smatrali kako uopće nije zaslužio trijumfirao. No, vjerovalo se kako će mu pobjeda nad Gonzalesom, koji je do tada slavio u svih svojih pet borbi u Bellatoru, biti dovoljna da napokon dobije nekoga od Bellatorovih velteraša iz vrha, no to se neće dogoditi. Bellator izgleda i dalje namjerava besciljno Pageu nabijati skor, dok borci poput Daleya ili Koreškova čekaju.

Bellator 179 održava se 19. svibnja!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI