Bellator nije zainteresiran za angažiranje Fedora Emelianenka

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.08.2015 19:22h Autor:

Finkelstein, Fedor i Coker

Predsjednik Bellatora i jako dobar prijatelj Fedora Emelianenko, Scott Coker, također je potvrdio da se veliki Rus vraća MMA borbama, no isto tako i da Bellator nije zainteresiran za njegovo angažiranje.

Coker je nedavno imao razgovor s Fedorom, koji je već bio gost na Bellatorovim eventima, kao i što su Coker i Fedor bili zajedno gosti na Inokiju. Njih dvojica svoj odnos nazivaju prijateljskim, a sve je krenulo zapravo od posla, kad je Fedor nastupao u Strikeforceu, dok je Coker predsjedao njime.

"Pričali smo, no ne o borbama i njegovoj karijeri. Ja Fedora smatram legendom i najvećim MMA borcem u povijesti, a bili smo u sjajnom odnosu dok smo surađivali, odnosno dok se on borio u Strikeforceu. Mislim kako sam ja svoje s Fedorom već odradio", rekao je nešto kratko o razgovoru Coker.

Onda je nastavio u Bellatoru i situaciji u organizaciji te kakve su šanse da Fedor postane dio njihovog rostera. Ako mu je vjerovati, to je najmanje do njih, odnosno Fedor će odluku donijeti sam. Bellator se služeno ne misli uključiti u lov na njegovo ugovor.

"Mislim kako mi trenutno imamo sjajan roster i napredujemo svakim danom. Kad se on vrati, mislim da to neće biti na jednu borbu, nego na barem tri ili četiri. A on se vraća, to vam mogu reći kao sigurno, kao činjenicu. No, nisam siguran gdje odlazi, kao niti koliko su istinite tvrdnje da je blizu UFC-a. To ga nisam pitao", rekao je te dodao nešto što ipak daje znak da nisu u potpunosti nezainteresirani:

"Dopustimo da se vrati i da prvo vidimo kako će to izgledati, a nakon toga ćemo i znati koliko će se dugo boriti. Naša vrata su njemu uvijek otvorena, no Bellator trenutno ne igra ulogu u tome gdje će on nastaviti karijeru. Činjenica je i da košta puno. Mi ćemo ostati sa strane i pratiti situacija, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi."

Coker je prvi put uspio angažirati Fedora jer je uspio nešto što Dana White nikako nije mogao, pronaći zajednički jezik s njegovim menadžerom, Vadimom Finkelsteinom. Bit će zanimljivo pratiti ovu situaciju i ovog puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI