Bellator planira upariti svoje dvije britanske zvijezde, Pagea i Daleya!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.02.2017 18:24h Autor:

Michael Page

Bellator za svoj event u Londonu ima plan britanskim fanovima ponuditi duel njihova dva izuzetno popularna velteraša, Paula Daleya i Michaela Pagea.

Venom i Semtex su zapravo svoju raspravu počeli nakon posljednje Bellatorovog eventa, gdje je Daley nokautom savladao Brennana Warda. Budući da je slično brutalnim nokautom prošle godine slavio Page, prvo su krenule rasprave o tome. Sve ja naravno dovelo do toga da su jedan drugog prozvali na borbu.

Samoj promociji se ta ideja sviđa te su već krenuli u pregovore oko njihove međusobne borbe, koja se tako planira za londonski Bellatorov event, koji se planira za mjesec svibanj, vjerojatno u O2 Areni. Daley je već predvodio prošli londonski event, na kojem se sastao s Douglasom Limom. Tu borbu je Daley izgubio, a na istom eventu je Page savladao Evangelistu Santosa, sada već naveliko opjevanim koljenom.

Page je neporažen u dosadašnjoj karijeri, odnosno iza sebe ima 12 trijumfa, od čega je osam u Bellatoru. Ipak, tek za njegovu posljednju borbi mnogi smatraju da mu je bio pravi ispit, a tada je savladao Fernanda Gonzalesa podijeljenom odlukom nakon tri runde. Mnogi su dojma da su se u toj borbi vidjele mnoge slabosti, koje bi iskusni Daley (39-14, 4-1 u Bellatoru) mogao iskoristiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI