Bellator razmišlja o angažmanu Johnsona: Na pomolu super-meč protiv Lombarda?!

Ostale vijesti 19.01.2012 09:53h Autor:

Bellator

S obzirom na otkaz Anthonyja Johnsona u UFC-u, praktički jedina prava konkurencija američkoj promociji, Bellator, razmišlja o angažmanu ovog sjajnog borca srednje divizije.

Johnson bi sjajno upao kao legitimna prijetnja prvaku Hectoru Lombardu. On na to odgovara:

“Ja sam spreman boriti se protiv bilo koga – onoga koga ljudi smatraju da je dobar borac. Dok se radi o velikom imenu kojeg prepoznaju mediji i fanovi, ja sam spreman. Njega se smatra jednim od najboljih boraca u srednjoj kategoriji, sada je slobodan agent, zašto ne? Ja sam kompletan. Imam dobru stojku i odličan sam na parteru. Osjećam da sam najbolji”, izjavio je Lombard za CageJunkies.com.

Što na sve kaže direktor promocije, Bjorn Rebney?

“Vjerujem da je Hector najeksplozivniji i najdominantniji borac srednje kategorije trenutačno u svijetu. Postoje mnogi dobri protivnici za njega, a uz neke povoljne uvjete, Anthony bi mogao biti jedan od njih”, odgovara Rebney.

Naravno, pod ovo “povoljni uvjeti”, Rebney smatra odgovarajuća plaća koja nije iznad platežnih mogućnosti njegove promocije. S nestrpljenjem iščekujemo hoće li Johnson postati dio Bellatorovog rostera ili će možda otići u drugom pravcu poput Natea Marquardta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI