Benson Henderson zadavljen već u prvom kolu ADCC-a!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.08.2015 10:36h Autor:

Ilustracija

Biši UFC-ov prvak u lakoj kategoriji, Benson Henderson, je proteklog vikenda nastupio na najjačem grappling turniru na svijetu – ADCC-u, koji se održava u brazilskom Sao Paoulu. Na njegovu žalost, kao i na žalost svih njegovih fanova, Bendo je poražen već u prvom kolu u izvedbi daleko ispod njegovih mogućnosti. A najavljivao je još jedan pojas u svojoj vitrini.

U prvom kolu od njega je bio Abdukadirov Magomed koji ga je zadavio RNC gušenjem. Razočaran lošom predstavom u svojoj -77 kg kategoriji, Amerikanac je nastupio  i u apsolutnoj diviziji. Niti tu nije imao više sreće. Kimurom ga je završio Rodolfo Vieira.

"Mislim da ovo nije nikako bila dobra predstava. Ovo je zapravo bilo jako loše. Nisam naviknut na ovako očajne izvedbe kada se natjecam. Ja obično izgledam puno bolje", izjavio je za MMAFighting te je dodao:

"Moram napraviti nešto kako bih se iskupio. Ne želim čekati još dvije godine za ADCC 2017. pa ću probati u apsolutnoj kategoriji. Iako su ti momci prilično veliki i jaki, kao i vrlo dobri, nemam izbora. Nadam se da ću se tamo iskupiti za očajan nastup u svojoj kategoriji."

Hendersona u studenom čeka dvoboj protiv Thiaga Alvesa na UFC Fight Night 79 priredbi. Dvojac predvodi povijesni event u Koreji na kojem nastupa i Mirko Filipović.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI