Bijesna Ronda “razbacala” čelnika WWE-ja i novu prvakinju (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.06.2018 15:46h Autor:

Screenshot

Ronda Rousey ne voli gubiti! To i nije neka nova vijest. No, sada smo se prvi put susreli s Rondom nakon što je poražena u jednom WWE meču. Ili je bolje možda reći prevarena što ju je samo dodatno naljutilo.

U ponedjeljak smo pisali o Rondinom nastupu na velikoj “Money in the bank” priredbe gdje se borila za naslov RAW prvakinje protiv tada aktualne šampionke Nie Jax. Iako je bila na korak do slavlja, njezinu pobjedu je pokvarila Alexa Bliss koja se uplela u meč i spriječila je bivšu UFC prvakinju da svojoj kolekciji doda još jedan pojas.

To je toliko razbjesnilo Rondu da je u najnovijem izdanju Monday Night RAW-a napravila kaos – i to doslovno! Bacila je generalnog menadžera Kurta Anglea na stol, a sličnu porciju je dobila i nova šampionka Alexa Bliss.

Inače, upravo je s Angleom u timu, “Rowdy” slavila u prvom WWE nastupu prije nekoliko mjeseci protiv Stephanie McMahon i Triple H-ja.

Njezin ispad je kumovao suspenziji u trajanju od 30 dana (kečerskoj naravno), no s obzirom na događanja u elitnoj pro-hrvačkoj organizaciji, valja se strpiti i vidjeti što će se zapravo dogoditi.

Ono što je bitno na nastavak Rondine WWE karijere jest da  kritičari, koji su u startu bili prilično glasni, sada smatraju kako se Rousey sjajno prilagodili novom poslu. Kao i da iz nastupa u nastup izgleda sve bolje i uvjerljivije.

Ronda je definitivno pronašla svoj novi dom i tamo se, sada se pokazalo, sjajno snašla.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI