Bivši UFC borac ozbiljno ozlijeđen nakon što je “uletio” među vozila u prometu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.02.2017 00:08h Autor:

Terry Etim

Britanski MMA borac i bivši član UFC-a, Terry Etim, zadobio je vrlo ozbiljne ozljede nakon pomalo nevjerojatnog incidenta. Naime, ovaj 31-godišnjak je dotrčao na cestu i počeo se bacati pred vozila u prometu.

Kako kažu svjedoci, ovaj borac iz Liverpoola je jednostavno dotrčao do ceste te počeo skakati po vozilima, što je rezultiralo s krvavim licem i odjećom istoga. Prijatelji su ga pokušali smiriti i dozivati, no on im se otrgnuo i krenuo u svoj “pohod”, za kojeg nitko nema pravo objašnjenje. Čak tri vozila u koja se “zabio” bili su gradski autobusi, koji su u to vrijeme stajali na stanici. Na nekima od njih su ostala razbijena stalka i tragovi krvi.

Jedna svjedokinja je izjavila kako nije imao namjeru ozlijediti nikoga osim sebe, a na kraju je reagirala policija, koja ga je uspjela privesti te na kraju hospitalizirati. Iz bolnice dolaze vijesti kako je ovaj borac, koji nije nastupio gotovo četiri godine, pod bolničkom njenog te kako se njegove ozljede smatraju ozbiljnima.

Etim iza sebe ima protiv profesionalni skor 16-5, dok je u UFC ostvario šest pobjeda i pet poraza. Ipak, fanovi ga najviše pamte kao žrtvu jednog od najatraktivnijih nokauta u povijesti, kada ga je kružnim udarcem nogom savladao Edson Barboza. 2013. godine dobio je otkaz u UFC-u, da bi potpisao za Bellator gdje je iste godine upisao pobjedu u debi nastupu. Ipak, od tada nije nastupio niti jednom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI