Bogati Rus angažirali bivšeg UFC prvaka: Frank Mir ima novi posao!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.02.2018 10:24h Autor:

Frank Mir

Bogata ruska MMA promocija Absolute Championship Berkut (ACB) je odlučila angažirati bivšeg UFC teškaša, a odnedavno člana Bellatora, Franka Mira, kao jednog od svojih zaštitnih promotivnih lica.

ACB je o novoj akviziciji javnost izvijestio u ponedjeljak preko priopćenja. Podsjećamo kako je ruska organizacija prošle godine najavila velike planove za 2018. koji uključuju priredbe u SAD-u, Kanadi, Brazilu, Australiji i Njemačkoj. Mir je za Ruse radio već kao stručni sukomentator, a sada će mu uloga u kompaniji još malo narasti. Pomoći će im da se što bolje predstave na novim tržištima.

“Ja sam bio taj koji sam pristupio ACB-u. Znao sam da pokušavaju probiti se na američko tržište, a ja sam zainteresiran za posao u kojem ne trebam toliko putovati. Pitao sam ih jesu li zaista zainteresirani za dolazak u SAD i da bih želio biti njihov američki promotor”, stoji u izjavi Mira koja se nalazi u priopćenju.

Osim u Americi, Mir će pomoći ACB-u i na australskom tržištu, kao i na priredbama u Velikoj Britaniji. U priopćenju ne piše kada bi točno Mir trebao započeti svoj novi poslovni poduhvat, no navodi se da bi to trebalo biti “vrlo brzo”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI