Brock Lesnar: UFC i WWE rade isto, ali McMahon je bolji promotor od Whitea!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.08.2015 09:26h Autor:

Brock Lesnar

Predsjednik UFC-a Dana White nedavno je izjavio da su borbe u pro wrestlingu namještene i ta se izjava mnogima nije svidjela. Jedan od njih je i Brock Lesnar koji se svojedobno borio u UFC-u gdje je bio jedna od najvećih zvijezda, a danas je pak zvijezda u World Wrestling Entertainment (WWE).

Brock Lesnar je nekadašnji UFC prvak u teškoj kategoriji, a danas jedna od najvećih WWE zvijezda. Prije nego je u svojoj četvrtoj borbi došao do naslova UFC prvaka bio je kečerska zvijezda. Početkom godine postojale su naznake da bi se mogao vratiti u UFC, ali je ipak nastavio suradnju s WWE. Ovih je dana dao intervju za ESPN te je usporedio UFC i WWE.

"Poslovni model ove dvije organizacije je isti. On je identičan. Mislim da je Vince McMahon bolji u tom poslu Dane Whitea i to možda muči predsjednika UFC-a.", izjavio je Lesnar.

Lesnar je stekao veliko iskustvo u obje promocije te vjeruje da WWE i UFC rade iste stvari, ali drugim sredstvima. WWE je očigledno dogovorena zabava s koreografijom dok se u MMA-u radi o pravim borbama.

"Dana vjerojatno promovira borbe što ide u njegovu obranu. No, to je ista stvar. On pokušava prodati pay-per-viewove. Želi prodati borbe. U istom su položaju. Dana, naravno da je sve namješteno. Svi to znaju. Promoviraš istu stvar kao i mi. Dana White promovira borbe. Mi promoviramo borbe. Samo u našem slučaju borbe su dugovječnije. To je namještena arena. Svi to znaju i ako ponedjeljkom ne možete okrenuti program na WWE te pronaći nešto što će vas zabaviti onda nešto nije u redu s vama."

Zbog svega toga Lesnar vjeruje da McMahon bolji radi posao od Dane Whitea.

"Vince je pionir ovoga. Bavi se ovim cijeli život i vraški je dobar u tome.", rekao je Lesnar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI