Brončani olimpijac koji je boksao s McGregorom: “Mayweather treba Conora, nitko mu ne može donijeti toliki novac”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.02.2017 00:08h Autor:

Floyd Mayweather/Instagram

I dalje traje saga oko borbe Conora McGregora i Floyda Mayweathera mlađeg koji se već mjesecima prepucavaju preko društvenih mreža i medija najavljujući međusobni okršaj u boksačkom ringu.

UFC-ov prvak je prije nekoliko mjeseci dobio boksačku licencu, a u nedavnom intervjuu rekao da se ne vraća u oktogon prije borbe s Mayweatherom oko koje se već okreću deseci milijuna dolara. Na Irčeve prozivke umirovljeni boksački šampion je odgovorio rekavši da je spreman prihvatiti tu borbu.

Tony Jeffries, britanski boksač i brončani olimpijac koji je trenirao s McGregorom, dao je zanimljiv komentar cijele situacije.

“Mislim da Mayweather jako treba tu borbu, to će mu biti najveća borba karijere. Mislim da on treba McGregora”, rekao je Jeffries.

Samo je pitanje vremena kada će se Mayweather vratiti iz mirovine kako bi odradio 50. borbu karijere, a niti jedan mogući protivnik nema toliku medijsku pažnju kao McGregor.

“Trenutno ne postoji niti jedan borac protiv kojega se Mayweather može vratiti i boriti se za toliki novac kao što je McGregor. Osim toga, za Floyda je to laka borba jer bi se borio s MMA borcem, a ne bosačem. Zato mislim da umire za tom borbom i radi sve što može da do nje dođe”, dodao je Jeffries.

Također, složio se s Danom Whiteom koji smatra da u pregovorima glavnu riječ ima UFC-ova super zvijezda jer njegovo ime danas donosi puno više PPV-ova nego boksačka legenda koja je do prije nekoliko godina i sama rušila rekorde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI