Buduća MMA superzvijezda “rastura” i na plesnom podiju (VIDEO)

Ostale vijesti 12.02.2017 15:59h Autor:

MacKenzie Dern

Osim što je već, jer joj je tek 23 godine, osvojila sve što se može osvojiti u svijetu natjecanja brazilske jiu-jitsu te što je vrlo uspješno startala i svoju MMA karijeru, MacKenzie Dern također pronađe vremena i aktivno se baviti plesom.

Tim svojim hobijem se MacKenzie neprestano hvali i ponosi, tako da se njen Instagram profil sastoji od fotografija njenih borbi, video snimki plesa te “neobaveznih” fotografija. Koliko je naše laičko znanje o plesu, nama se čini da joj ide, odnosno nemamo što prigovoriti onome što vidimo ispred nas.

Što se tiče njene MMA karijere, ona je dogovorila svoju treću borbu, a poslodavac ostaje isti, samo što će po prvi puta nastupiti u LFA promociji, nastaloj ujedinjavanjem Legacyem, s kojim je do sada imala ugovor te RFA promocije. 10. ožujka borit će se protiv Katherine Roy na LFA 6 eventu. MacKenzie tako lagano skuplja iskustvo prije nego što dođe poziv iz UFC, gdje ju već svi MMA analitičari vide kao buduću superzvijezdu sporta.

Ispod teksta ćemo ovog puta podijeliti njenih par videa i moramo priznati da joj ovakve stvari neće odmoći na putu postanka superzvijezdom. Baš naprotiv! Posebno obratite pažnju na video gdje pleše zajedno s Kauan Gracie, kći Ricksona Graciea, koja se također posvetila plesu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI