Čini se da Daley ostaje u Bellatoru: Ugovorio sam dvije borbe koje svi žele vidjeti!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.02.2018 17:56h Autor:

Paul Daley

Iako je ne tako davno objavio kako je uspio dogovoriti raskid ugovora s Bellatorom, čini se da Paul Daley ipak ostaje članom druge najbolje svjetske promocije, nakon statusa koji je objavio.

34-godišnji opaki britanski udarač, koji je u Bellatoru od 2015. godine, nedavno je izjavio kako je ušao u nesuglasice s Bellatorom te kako je na kraju uspio dogovoriti raskid te da je u potrazi za novim poslodavcem. Tako je izrazio želju za povratkom u UFC, iako je Dana White izjavio kako se on tamo više neće boriti dok god je on na mjestu predsjednika. Ipak, čini se kako će Daley ostati još neko vrijeme u Bellatoru.

“Čini se kako imam raspored borbi za 2018. godini i to sam potpisao dva ugovora u isto vrijeme.

U svibnju 2018. godine borim se protiv bivšeg prvog UFC izazivača Jona Fitcha.

U ljeto 2018. godine, borim se na blockbusteru “Battle of Britain” u Wembley Areni, protiv Michaela Pagea.

…nastavlje se”

Tako je izgledala objava, prema kojoj se čini da je Bellator uspio dogovoriti vjerojatno najiškekivaniju borbu na njihovom cijelom rosteru, dok su automatski odabrali Daleya kao protivnika za svoju najnoviju zvjezdanu akviziciju.

Semtex je svoju posljednju borbu u Bellatoru imao u rujnu, kada je odradio vjerojatno svoj najbolji nastup u toj promociji, savladavši Lorenza Larkina nokautom u drugoj rundi.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI