Cyborg ne zanima Bellator, razmišlja samo o Rondi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.08.2014 17:54h Autor:

Cristiane Justino

Nakon što je, potpisima prvih djevojaka, postalo službeno da Bellator uvodi žensku perolaku kategoriju, glavno pitanje je postalo hoće li za Bellator potpisati i najbolja svjetska borkinja do 66 kilograma, Cristiane Justino. No, ona je rekla kako ju to ne zanima, njen fokus je na bantam kategoriji i Rondi Rousey.

Marloes Coenen prvo je veliko ime koje je pridošlo u Bellatorovu žensku perolaku kategoriju. Pošto je predsjednik Bellatora, Scott Coker, zapravo osoba kojoj sudionice ženskog MMA gotovo u potpunosti duguju svoju popularnost, postavlja se pitanje hoće li to dovesti do angažiranja i drugih ženskih zvijezda.

Najveća od njih je sigurno Cristiane Justino, Invicta prvakinja i bivša Strikeforce prvakinja u perolakoj kategoriji. No, unatoč sjajnim odnosima s Cokerom, nju Bellator ne zanima. Portal MMA weekly službeno je prenio vijest: "Nakon što je Bellator ustanovio žensku diviziju, odmah se počelo postavljati pitanje znači li to potpis Cristiane Justino. No, iz njoj bliskih izvora saznajemo kako Cyborg nije zainteresirana za potpis s Bellatorom te nastupanje u perolakoj kategoriji. Ona namjerava ostati pri svom planu spuštanja u bantam kategoriju te potpisu za UFC i borbi s Rondom Rousey."

Prvi korak prema ostvarenju tog plana trebala bi biti prva borba koju će Cybrog odraditi u kategoriji do 61 kilogram. Ona je ugovorena za mjesec prosinac i Invicta 10 event, a s druge strane će joj stajati Shannon Knapp

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI