Cyborg poručila Gracieju: Ne živim od djedovog prezimena!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.03.2015 09:08h Autor:

Cyborg i Rousey

Cris Cyborg prošlog je vikenda uspješno obranila Invictin naslov prvakinje. Dan ranije na ekspresan je način to učinila UFC prvakinja Ronda Rousey. Nakon njihovih pobjeda opet je postala aktualna priča o međusobnom meču koji nikako da se dogovori.

Nakon Rondine pobjede ovim se povodom oglasio i njen jiu jitsu trener Rener Gracie koji je za MMA Houre izjavio je da Cyborg dobiva više zasluga nego što zaslužuje i da unatoč svim uspjesima nije toliko kvalitetna kao Ronda

"Mislim da ljudi Cris Cyborg daju previše kredita, i više nego što zaslužuje. Ona je uistinu sjajna sportašica koja je učinila velike stvari i koliko sam čuo sjajna je i kao osoba. No, rolao sam s vrlo dobrim borcima koji su bili uspoređivani s Cyborg i njenim atletskih mogućnostima te snagom. Sve je to sjajno, ali postoji točka kad ima nešto iznad snage i ustrajnosti. To je poseban dar koji Ronda ima i taj dar je brusila zadnjih 15-20 godina."

Cyborg je očekivano odgovorila na ovu izjavu.

"Nisam iznenađena što govoriš loše o meni. Tvoja sportašica je koristila istu tehniku da stvori svoje ime. "Više zasluga nego zaslužuje?" Tko si ti da to kažeš. Ti ne znaš kako je težak život borca. Rođen si u luksuzu, nemaš pojma o onome što djevojka iz Brazila prolazi u Americi. Nikakva promocija mi ne pomažu, samo krv i znoj u Chute Boxe stilu. Nitko nije stvorio moje ime osim mene same. Ja nemam djedovo prezime da živim od njega. Promoviraj svoje online učenike dok ja zarađujem svoje zasluge boreći se i pitaj prave Gracieje što znači poštovanje.", poručila je Cyborg.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI